Vloer

Vloerisolatie met BLUEDEC®

Uw nieuwe of uw bestaande vloer met BLUEDEC isoleren gaat goed en is daardoor is al heel vaak gedaan. Dat kan een betonnen, houten of andersoortige vloer zijn. Met name situaties waarin hoogte een probleem is biedt BLUEDEC u een unieke dunne oplossing. Mensen willen het ook wel, onder de vloer aanbrengen, maar wij adviseren dan gebruik te maken van traditionelere isolatiematerialen omdat die simpelweg goedkoper zijn.


Hoogte probleem bij vloerisolatie

Maar is hoogte een probleem , dan hebben wij 2 uitstekende oplossingen voor u met minimaal hoogteverlies. Daarmee instaan meestal geen problemen met plinten, dorpels, deurhoogten, etc.
U kunt de ‘deken’ (SL of CH variant) gebruiken of ons BLUEVAC vacuüm paneel.

Drukvast, snel te leggen, en al dan niet in combinatie met vloerverwarming elektrisch of vloeistof.

Afwerking

U kunt de vloeren afwerken met droge toplagen, stortvloer, gietvloeren, tegels, parket, pvc, etc. De vloeropbouw is afhankelijk van de bouwkundige situatie in uw geval. U kunt een mail sturen of bellen met onze technische dienst om uw situatie te bespreken.


BLUEVAC paneel

Het BLUEVAC paneel is ons vacuümpaneel dat mede is samengesteld op basis van de grondstoffen die wij ook in de ‘deken’ gebruiken. Vervolgens is het paneel rondom omgoten met een pu-foam of voorzien van een xps, een rubbergranulaat of anderszins. Omdat dit in het randbereik nooit helemaal past, wordt hier gewerkt met de BLUEDEC deken of met xps-pir in stroken.

De bovengenoemde varianten kunnen ook op buitenterrassen, platte (beloopbare) daken, balkons, loggia’s, etc. worden aangebracht.

Voor uitgebreidere informatie zie product overzicht.

BLUEDECSLXTCHBLUEVAC
Dikte standaard10 mm5 mm10 mm20 mmUiteindelijke dikte wordt bepaald door gewenste isolatiewaarde
Warmtecoëfficient0,0140,0170,0170,007 
FlexibeljaJajaNee 
Drukvastheid7000 kg/m27000 kg/m212500 kg/m2  
Dynamic rigidity51 MN/m2nanana