Bouw

Bouw

De ‘bouw’ is een breed begrip. Het is enigszins te definiëren als de sector waarin het produceren van woningen, kantoren en fabrieken, bruggen, wegen en niet te vergeten de ‘natte’ baggersector, onder wordt begrepen. En aan die ‘bouw’ leveren heel veel anderen hun bijdrage.


Breed toepasbaar

BLUEDEC is breed toepasbaar in de bouw en dan met name in de renovatiesector. In de infra hebben we echter ook wel het een en ander mogen doen. Dat kunt u verderop lezen.

BLUEDEC is al vele malen toegepast in allerlei bouwkundige situaties, gedurende de laatste 14 jaar, in binnen- en buitenland. Wij hebben daardoor veel ervaringen kunnen opbouwen over toepassingen, mogelijkheden, resultaten en ervaringen.

Isolatie

Het wordt toegepast in dak, wand, vloer, en is geschikt voor het onderbreken van koudebruggen. Het blijkt een uitkomst voor moeilijke plaatsen waar je met ander isolatiemateriaal niet uit de voeten kunt vanwege de beschikbare ruimte.

Klik op het blokje voor uw toepassing en u bent snel geïnformeerd. Uiteraard blijven er vragen, maar daarvoor kunt u ons altijd bereiken.

Meer over Bluedec

bluedec® is een nieuw isolatieproduct. De basisstof is een aerogel die rond 1930 is ontdekt. Als gevolg van de technologische voortuitgang, stijgende energieprijzen, de verwachte beschikbaarheid van fossiele brandstoffen en de wereldwijde CO2 problematiek is het product verder ontwikkeld.

Meer over Bluedec

Dak

Via het dak verliezen veel woningen onnodig energie. Dat is jammer, want energie is duur en wordt steeds duurder is de verwachting. De dakisolatie van BLUEDEC  leent zich met name voor het isoleren van de buitenkant.

Wand

BLUEDEC is toepasbaar op de gevel aan de binnen- en buitenkant. Voor toepassing aan de binnenkant hebben we het materiaal verlijmd op gipsplaten. Bij toepassing op de gevel aan de buitenkant is het materiaal voorzien van een glasvliesweefsellaag.

Vloer

Uw nieuwe of uw bestaande vloer met BLUEDEC isoleren gaat goed. Dat kan een betonnen, houten of andersoortige vloer zijn. Met name situaties waarin hoogte een probleem is biedt BLUEDEC u een unieke dunne oplossing.