Over Bluedec

Onze visie

In een voortdurend en snel veranderende wereld van energie worden de eisen aan de isolatiematerialen steeds strenger. Daarom moeten we vooruit kijken en de trends begrijpen die onze onderneming in de toekomst zullen vormen. Daarom kunt u vertrouwen op een compleet pakket van diensten met toegevoegde waarde: systeemontwerp, applicatie-ontwikkeling, bouwondersteuning, advies, raadpleging en toezicht.

Duurzaamheid

In de komende decennia zullen niet alleen de normen voor energieverbruik sterk veranderen, maar ook de behoefte aan duurzame systemen om bijvoorbeeld te kunnen wonen en te bouwen aan vastgoed en infrastructuur. Bluedec draagt graag bij aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid deze behoeften te realiseren. Zo helpen we onder meer een duurzamere toekomst van het spoorweginfrastructuurplan vorm te geven, door gerecyclede en recyclebare materialen te gebruiken en te investeren in groene technologieën in de transportsector. Daarnaast werken we met universiteiten, klanten en andere partners om tot duurzame oplossingen te komen in projecten. Waar mogelijk wordt dan ook gebruik gemaakt van nieuwe, efficiënte technologieën en materialen die onze duurzaamheidsdoelen effectief ondersteunen. Wij streven er dan ook naar om onze kennis en ervaring continu te verbeteren om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Onze doelen

  • Partners: samenwerken in turnkey-projecten waarvoor we kunnen optreden als een back-to-back-partner voor contractanten.
  • Portfolio: lever hoogwaardige isolatiematerialen en/of -systemen en een compleet pakket van diensten met toegevoegde waarde: systeemontwerp, applicatie-ontwikkeling, bouwondersteuning,  advies, toezicht tijdens uitvoering.
  • People:  wees een geweldige plek om te werken waar mensen geïnspireerd worden om de beste te zijn die ze kunnen zijn
  • Planet: wij bieden u duurzame materialen en oplossingen
  • Profit: zonder opbrengst kan innovatie niet betaald worden, maar het uitgangspunt is dat onze opdrachtgever en wij, beiden, tevreden zijn